Skip to main content

Röykässä on hyvä yrittää

Röykästä löydät paljon palveluita ja yrittäjiä. Tässä alla kasattuna niistä muutamia. Jos oman yrityksesi tai palvelusi tiedot puuttuvat näiltä sivuilta, laita viestiä osoitteeseen santeri@roykka.fi

Majoitus ja elämykset

Forenom Hostel Röykkä

Forenom Hostel Röykkä sijaitsee entisessä Nummelan parantolassa, 1900-luvun jugendtyylisessä kivilinnassa. Pihapiiristä pääsee kävelylle puhtaaseen ja raikkaaseen mäntymetsään, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet sienestää tai marjastaa.

Parantolantie 88
05100 RÖYKKÄ

Vauhtifarmi

Olemme polttareihin, yritysten virkistyspäiviin sekä kokouspaketteihin erikoistunut elämysyritys Nurmijärven Perttulassa. Olemme avoinna ympäri vuoden, mutta vain tilauksesta. (Kesällä 2023 olemme avoinna joka päivä heinäkuussa). Polttarilauantaisin on allasbaarissa rento meininki. Tervetuloa!

Suonojantie 200
01860 PERTTULA

Lomakoti Kotoranta

Tarjoamme nykyaikaiset majoitus-, ruokailu-, kokous- sekä juhlapalvelut. Tilojemme lämminhenkinen tunnelma ja osaava henkilökunta luo täydelliset puitteet niin kiireettömälle rentoutumiselle kuin aktiivilomalle sekä erilaisille tapahtumille. Anna meidän luoda lomastasi, juhlastasi tai tilaisuudestasi uniikki. Kotoranta sijaitsee Nurmijärvellä upean vehreän luonnon keskellä, kirkasvetisen Sääksjärven rannalla. Helsinkiin on vain 45 minuutin ajomatka.

Kotorannantie 49
05250 KILJAVA

Nurmijärvi Golf

Nurmijärvi Golf sijaitsee rauhallisissa, luonnonkauniisti kumpuilevissa maisemissa tarjoten monipuoliset kentät niin kokeneille pelaajille kuin vasta-alkajillekin. 27-reikäinen kenttä muodostuu kolmesta tasavertaisesta 9-reiän radasta, joista aina kaksi rataa on käytössä 18-reikäisenä yhdistelmänä. Kaikille avoin Par-3 rata kuuluu omassa luokassaan ehdottomasti Suomen kärkipään ratoihin. Tällä radalla voi pelata myös frisbee- tai futisgolfia. Klubitalossa on kaikkille avoin Ravintola A-oikeuksin.

Ratasillantie 70
05100 RÖYKKÄ

Kiljava Resort

Kiljava Resort kutsuu kokoustamaan, juhlimaan, lomailemaan ja liikkumaan. Toimintaa ja luonnonrauhaa Nurmijärvellä, vain 40 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Kotorannantie 49
05250 KILJAVA

Hieronta ja hyvinvointi

T:mi Elina Airaksinen

Koulutettu hieroja (EAT). Erikoisosaamisena klassinen hieronta, syöpäpotilaiden hieronta, purentalihasten hieronta, raskaushieronta, urheiluhieronta, kivun lievitys hieronnan keinoin sekä nivelten liikelaajuuden normalisointi mobilisoinnin avulla.

Asemapolku 1
05100 RÖYKKÄ

Nam Nada

Intiimi studiomme tarjoaa yksityisiä joogatunteja- ja tapahtumia yksityishenkilöille sekä räätälöityjä joogapalveluja yrityksille, hotelleille ja kylpylöille. Studiolla toimii myös pieni kivi & kristallipuoti, jossa järjestämme erilaisiin teemoihin perustuvia tapahtumapäiviä. Lämpimästi Tervetuloa!

Aaponkirkontie 3G
05100 Röykkä

Jalkahoitola Kintut Kuntoon

Terveydenhoidollista ja ennaltaehkäisevää jalkojenhoitoa kaikenikäisille. Teen myös koti ja laitoskäyntejä.

Notkokuja 1 B
05100 RÖYKKÄ

Koirahieronta Lissutassu

Koirahieronta Lissutassu, ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja.

Ketunkopintie 2
05100 RÖYKKÄ

Eleganni

Olemme erikoistuneet tuloksellisiin ja rentouttaviin arkea helpottaviin kosmetologi- ja hyvinvointipalveluihin, jotka räätälöidään aina sinun tarpeisiisi sopiviksi. Käytämme työssämme laadukkaita kotimaisia ammattituotteita.

Parantolantie 65
05100 Nurmijärvi
050 453 4946
info@eleganni.fi

Kaupat ja ravintolat

K-Market Röykkä

Oman kylän K-kauppa.

Ketunkopintie 2
05100 RÖYKKÄ

Dogs & Deli

Olemme Vihtiläinen pieni perheyritys. Valmistamme parhaita mahdollisia burgereita, hot dogeja ja muita, pääasiassa, Amerikkalaisia grilliherkkuja. Toimimme tapahtumissa, yritys ja -yksityistilaisuuksissa, kahdella Street food yksiköllä. Lisäksi Selkiin on avattu pieni kiinteä Dogs & Deli Diner, mikä on auki ympäri vuoden la-su, klo 12-18.

Dinerissa on myynnissä burgereita, hotdogeja, sekä muuta grilliruokaa. Myymme myös kahvia ja makeita herkkuja, kuten itseleivottuja kakkupaloja, piirakkaa ja torttuja. Kesäkautena myynnissä myös pehmistä. Tule seuraamaan Facebook-sivujamme ja tiedät mitä juuri nyt tapahtuu.

Selintie 546
03320 SELKI

Huonekaluliike Antti Hakala Oy

Huonekaluliike Antti Hakala Oy on Röykässä sijaitseva perheyritys, joka on toiminut paikkakunnalla jo vuodesta 1971. Liiketilaa löytyy kahdesta kerroksesta yhteensä noin 2000 neliömetriä. Suurin vahvuutemme on hyvä hintalaatusuhde tuotteissa sekä vahva ammattitaito. Meiltä löydät kaikki kodin huonekalut, niin suurten kuin pientenkin kotimaisten valmistajien laajoista mallistoista. Lisäksi meiltä löytyy myös uniikkeja maahantuotuja tuotteita. Varastoimme osaa tuotteista ja tämän ansiosta saat tuotteen mukaan vaikka heti tai nopealla toimituksella omalla kuljetusautollamme.

Meillä saat myös tutustua mallistoon kaikessa rauhassa, mutta palvelemme myös mielellämme, valita on sinun. Tervetuloa.

Lopentie 100
05100 RÖYKKÄ

Corner Pub

Ketunkopintie 1
05100 RÖYKKÄ

Pizzeria Kulma

Ketunkopintie 1
05100 RÖYKKÄ

Kierrätys

Teräskolmio Oy

Ostamme metalli- ja rautaromua alueen teollisuusyrityksiltä, maatalouksilta, julkisen puolen toimijoilta ja yksityisiltä asiakkailta.

Tekkalanpolku 9
05100 RÖYKKÄ

Asuminen, remontointi ja asunnonvälitys

Kameol Oy

Teemme koti- ja toimistosiivouksia ja pesemme ikkunoita huhtikuusta syyskuun loppuun.

Caprileo Oy

Rakennuspalvelut
caprileooy@gmail.com

Marie Karukoski, LKV

Olen tehokas, palvelualtis ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä. Teen työni aina huolella ja tavoittelen parasta mahdollista markkinan tarjoamaa hintaa asiakkaalleni kodistaan. Olen mielelläni osana ihmisten matkalla kohti tulevaa.

Valokuvaus ja graafinen suunnittelu

Eläinten Koulukuvaus

Valokuvaamopalveluita sekä liikkuva studio lemmikeille

Nora Laaksonen

Kuvataiteilija ja asuntokuvaaja. Pidän myös maalausiltoja ja maalausworkshoppeja.