Skip to main content

Röykässä riittää harrastuksia

Uinti, jooga, golf, maastopyöräily, rallytoko, tottis, frisbeegolf, metsästys, partio... Harrastitpa mitä tahansa, kaikki on Röykässä lähellä. Kirkasvetiset Sääksi ja Vaaksi kutsuvat uimaan, melomaan ja suppailemaan. Lähiympäristön luonnosta löytyy inspiroivia ulkoilureittejä kävellen tai pyörällä tutkittavaksi. Röykästä löytyy myös 27-reikäisen yhdistelmägolfkentän lisäksi ehdottomasti Suomen parhaimpiin lukeutuva, kaikille avoin 9-reikäinen Par-3 harjoitusrata.

Röykän Metsänkävijät

Röykän Metsänkävijät on vuonna 2014 perustettu aktiivinen metsänkävijälippukunta. Jäseniä on n. 50. Toimintaryhmiä on ekaluokkalaisista yläkouluikäisiin.

Impivaaran Hallit

Impivaaran Hallit ry on nurmijärveläinen koirakerho, jonka tarkoituksena on koiraharrastuksen edistäminen. Kerho on kouluttanut koiria ja ohjaajia alueellisesti toiminnan alusta lähtien. Jäseniä yhdistyksellä on yli 400.

Röykän-Leppälammen Nuorisoseura

Röykän-Leppälammen Nuorisoseura r.y. on sitoutumaton koko perheen harrastusseura, joka on perustettu vuonna 1918. Seura järjestää tapahtumia ja harrastustoimintaa kaikenikäisille. Uusia jäseniä ja ideoita otetaan ilolla vastaan. Röykän-Leppälammen Nuorisoseura toimii Nurmijärven kunnassa Röykän ja Leppälammen alueella. Toiminta tapahtuu pääosin omalla nuorisoseurantalolla.

Korven Korvenpojat

Korven Korvenpojat on vuonna 1912 perustettu urheiluseura. Toiminta keskittyy tällä hetkellä Röykän ja Rajamäen taajamiin. Röykän koulun liikuntasalissa meillä on omia vuoroja lentopallon, sählyn ja salibandyn pelaamiseen, kahvakuulaharjoitteluun ja lasten toimintaa varten. Frisbeegolfia harrastamme Herusten ja Rajamäen radoilla.

Nurmijärven Latu ja Polku

Nurmijärven Latu ja Polku ry., tuttavallisesti NurLa, on vuonna 1982 perustettu ulkoilijain yhdistys. Jäseniä on yli 2000. Lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, polkujuoksu, maastopyöräily sekä perheliikunta. Muita lajeja on ainakin satunnaisesti tarjolla, esimerkiksi suppailu. Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

ITF Nurmijärvi ry

ITF Nurmijärvi ry tarjoaa laadukasta ja monipuolista toimintaa kaiken ikäisille ja tasoisille harrastajille. Seura painottaa erityisesti laadukkaaseen ohjaamiseen ja valmentamiseen sekä tarjoaa harrastajille mahdollisuuksia harrastaa ja kilpailla ITF Taekwon-Dossa.

Meillä harrastaja saa liikkua positiivisen kannustavassa ja myönteisessä ja tasa-arvoisessa ilmapiirissä, jossa pääsee kokemaan onnistumisen elämyksiä. Lähtökohtana on että harjoituksissa on mukavaa ja salille on kiva tulla.